bk

TRIGON Electronica
 Fejlesztő és Szolgáltató KFT.   

Kezdőlap. Események. Termékek. K + F. Rólunk. Pályázatok. Galéria. Letöltések. Kapcsolat. bk2
GINOP-2.1.2-8.1.4-16
18 I 03 I 14

TRIGON Electronica Kft

3100 Salgótarján, Rákóczi út 180.


SAJTÓKÖZLEMÉNY


A TRIGON Electronica Kft. részére mintegy 60 M Ft vissza nem térítendő támogatást, és 38,5 M Ft visszatérítendő, kedvezményes kamatozású kölcsönt hagyott jóvá az Irányító Hatóság az „Új generációs full automata működésű, elektronikusan szinkronizált alternatív meghajtású járművek főhajtóművének kutatás-fejlesztése és a haszonjárművekben alkalmazható mintadarab kifejlesztése, tesztelése” témájú K+F projekt megvalósítására a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében. A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósul meg.


A TRIGON Electronica Kft járműelektronikai, járműautomatikai rendszerek, rendszerelemek, komponensek fejlesztésével, gyártásával és műszaki kutatás-fejlesztéssel foglalkozik.

A Társaság életében folyamatosan, egyre hangsúlyosabban jelen van a K+F tevékenység, mely kompetencia építését tekinti a jövő fejlődési irányának.

Ennek érdekében sikeres pályázatot nyújtott be a GINOP-2.1.2-8.1.4-16 felhívás keretében. A megvalósuló fejlesztés célja egy új típusú, kifejezetten járműhajtásra optimalizált E hajtóegység létrehozása, amely haszonjárművek meghajtására szolgál. A létrejövő mintadarab legfőbb előnye a kiemelkedően jó energiahatékonyság. A projekt a laboratóriumi funkcionális tesztekkel zárul, melyhez a tesztberendezést is létrehozzuk.


További információ kérhető:

Szendrei-Mikó Zoltánné projekt pénzügyi vezető

Elérhetőség:

Telefonszám: 36 32 511 644

e-mail: trigone@trigone.hu

web: www.trigone.hu