bk

TRIGON Electronica
 Fejlesztő és Szolgáltató KFT.   

Kezdőlap. Események. Termékek. K + F. Rólunk. Pályázatok. Galéria. Letöltések. Kapcsolat. bk2
GINOP-1.1.1-18-2018-00001

Projektazonosító: GINOP-1.1.1-18-2018-00001

Kedvezményezett neve: TRIGON Electronica Kft

Projekt címe: Salgótarjáni ipari inkubációs központ kialakítása

Projekt összköltsége: 308,6 millió Ft

Szerződött támogatási összege: 216,04 millió Ft

Támogatási intenzitás: 70,00 %

Projekt kezdése: 2019.01.30

Projekt befejezése: 2021.12.22

Projekt eredménye:  

A projekt keretében vállaltunk egyfelől olyan általános inkubációs szolgáltatások nyújtását, amely minden piacorientált vállalkozás alapításához és működtetéséhez szükséges, másfelől olyan technológiai inkubációs rendszer létrehozását és működtetését, amely Salgótarján és térsége számára szükséges és fontos lehet a tudásalapú jövőipar megteremtéséhez.

Áttekintettük a létező különféle típusú hazai és nemzetközi inkubációs rendszerek működését, és arra a következtetésre jutottunk, hogy kompetenciaalapú, a térség adottságaiba ágyazott és a Kormányzat kiemelt támogatását élvező iparágakban történő fejlődést előmozdító, speciális inkubációs rendszert hozunk létre, amely hazánkban egyedi, mondhatni mintaértékű projekt.

Innovativitása abban rejlik, hogy a projekt részeként olyan „Ipari inkubációs központot” hoztunk létre, amelyben a létrehozó vállalat tevékenységi köréhez kapcsolódó inkubációt folytat annak minden fontos elemével együtt. A korszerű új építésű épített infrastruktúrán túl modern technológiai berendezéseket telepítettünk, amelyek egy része már a TRIGON Electronica Kft működésének eddigi eredményeként létrejött, másik részét pedig e projekt keretében szereztük be. A tárgyi feltételeken túl összeállítottunk egy 11 füzetből álló szakmai tájékoztató anyagot, melyet az inkubációban résztvevők megismerhetnek, ill. felhasználhatnak a további tevékenységük során. Az elméleti anyag mellett szakmai támogatást biztosítunk a saját ötleteik megvalósításához, de lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a vállalkozni kívánó tehetséges személyek az Inkubátorházat működtető Társaság által biztosított know how-t üzleti célokra felhasználhassák.

A projekt kiértékelése

A projekt sikeresen megvalósult, az „Ipari inkubációs központ megépült”, melyre a használatbavételi engedélyt megkaptuk.

Az elkészült ipari inkubációs központ.